onsdag 15 augusti 2012

Steg 1

Mailade ju fertilitetsenheten i måndags kväll och igår morse ringde de och sa att vi ska få komma in för att ta lite nya prover eftersom de gamla togs för 3 år sedan, sa att vi skulle få en tid i sep/okt och det tycker jag lät bra, efter några minuter ringer telefonen igen och de har då fått ett återbud den 31/8 och det är klart att vi tar den tiden istället. Förhoppningsvis hinner vi då med ett försök under hösten! Vore perfekt att dra igång när vi kommer hem från Thailand. Spännande!

Är så många i min omgivning som har eller ska få sin nr 2 nu. Man  blir lite avundsjuk men det är bara att hålla tummarna att vi lyckas lika lätt den här gången som förra, fast det kanske är att hoppas på för mycket. Måste verkligen försöka intala mig själv att bara för att det gick på första försöket förra gången behöver det inte göra det igen. Kommer säkert bli besviken om det inte gör det men vet ju att det är ganska stor risk så....

Skulle vara så mysigt med en lite bebis igen. Lilla M skulle bli storasyster.... Känner bara lite ångest över att man nu har kunnat ge 100% till henne och då ska man dela det med en till. Men det kanske blir naturligt när man väl är där.

Tiden går så otroligt fort. M pratar och pratar och det kommer nya ord varje dag. Hon har sånt minne och koll på allt. Hon förstår verkligen det mesta och det är så häftigt att se. Helt otroligt att hon fyller 2 år om 3 månader! Kommer bli otroligt tomt på hennes födelsedag, "mommo" skulle ha älskat att vara med oss.

Saknar dig mamma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar