fredag 8 mars 2013

4 veckor senare....

.... kom provsvaret via ett telefonsamtal. Tyvärr visade det inget bättre. Sambon har dock produktion så nästa steg blir nu att träffa en läkare och gå igenom hur vi ska göra. Förmodligen blir det så att jag får starta en behandling och så får de när det blir dags för äggplockning ta ut spermier via en biopsi och då hålla tummarna på att det finns några livsdugliga! Känns skönt att ha en liten plan iallafall. Nu kan vi iallafall hoppas på att det funkar. Vill ha en tid så fort som möjligt, vill börja med sprutorna nu!!

Har varit dålig på att skriva här igen men när man bara väntar finns det inget nytt att komma med, känner bara att jag blir tjatig om jag skriver för ofta.

Vi har haft en period med mycket vabbande, feber i flera omgångar, öroninflammation mm. Igår fick M feber igen men är bättre idag. Ska försöka ta oss ut i eftermiddag i den härliga solen!

1 kommentar:

  1. Jobbigt, jobbigt... Dessa vintermånader är verkligen fullspäckade med sjukdom. Neo har i princip varit konstant förkyld sedan han föddes i december, hinner inte bli frisk innan Noah släpar hem nästa förkylningsomgång från dagis. Tack och lov klarade han sig från magsjukan som Noah fick i alla fall. Alltid något!

    Förstår att det är skönt att ni har en plan för hur ni ska gå vidare med syskonförsöken. Själv har jag alltid tyckt att det värsta har varit att vänta. På utredning, på läkarbesök, på sprutstart, på ultraljud, på testdag, på mens...

    Kramisar och lycka till!

    SvaraRadera