torsdag 17 januari 2013

Fel adress?

Inget brev igår heller! Blir GALEN! När jag satt i bilen på väg hem igår kom jag att tänka på att när de skickade ut mit ordinationsblad med post så hade de vår gamla adress! (1,5 år sen vi flyttade så eftersändning finns inte kvar) Kan det vara samma sak för sambon? Den gången tog det ett antal dagar innan jag fick det och de hade för hand skrivit vår nya adress på posten! Tycker ändå det är konstigt då vår adress är ändrad när det kommer brev från andra avdelningar på sjukhuset... Ligger inte de med i något system där sånt uppdateras automatiskt? Tycker det är konstigt att de inte frågar om uppgifterna stämmr i så fall när man tar kontakt med dem!
Sambon ska ringa nu på morgonen och kolla vad de skickat på för adress!
Vill verkligen inte gå hela helgen och vänta!

Vi har målat och tapetserat lite hemma och det blev såååå bra! Vi gjorde sovrummet för snart 2 veckor sen och vardagsrummet målade vi nu i helgen och fick det tapetserat igår! Nästa projekt är att byta hallgolvet! Vill inte göra för mycket i en bostadsrätt men tänk vad lite färg och tapeter kan göra!
Får sån lust att kasta ut allt gammalt och skaffa nytt! Nya blommor, soffa, gardiner mm. Jaja lite i taget! =o)

Uppdatering
Inte fel adress längre iallafall! Då bara måste det komma idag..... (tycker jag)

Uppdatering 2
Inget idag heller.... =(

1 kommentar:

  1. NEEEEJ! Fy, så jobbigt! Att posten ska vara så seg, i synnerhet när man väntar på sådana viktiga besked. SKIT är vad det är! Men om det inte har kommit idag, så MÅSTE det ju komma på måndag i alla fall!
    Kramisar

    SvaraRadera